Avengers’daki çekim hatası yıllar sonra fark edildi

Yayın tarihi: 5 Nisan 2022 Salı 11:54 pm - Güncelleme: 5 Nisan 2022 Salı 11:54 pm

Marvel’in 2018 yılındaki gişe rekortmeni Avengers: Sonsuzluk Savaşı filmindeki bir çekim hatası yıllar sonra fark edildi. Sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülerde Örümcek Adamı canlandıran karakterin sahne geçişinde saç stilinin de değiştiği görüldü.

Marvel’in Avengers (Yenilmezler) serisinin evrenin yok etmeye çalışan Thanos’a karşı mücadele edildiği Sonsuzluk Savaşı filmindeki bir hata yıllar sonra ortaya çıktı.  Tom Holland’ın canlandırdığı Peter Parker’ın (Örümcek Adam) Tony Stark’la (Robert Downey Jr.) konuştuğu sahnedeki değişim hayranların gözünden kaçmadı.

Filmde Peter’ın “Mahalle olmazsa, mahallenin arkadaş canlısı Örümcek-Adam’ı da olmaz” sözlerine Tony’nin tepki verdiği anların gösterilmesinin ardından kameralar Peter’a dönüyor ve Peter, “Tamam, pek mantıklı olmadı ama ne demek istediğimi anladın” ifadelerini kullanıyor.

Fakat tam bu sırada Holland’ın saç stili bir sahneden diğerine geçerken çok bariz şekilde değişiyor. Bu da izleyicileri ikinci sahnenin daha geç bir tarihteki yeniden çekimler sırasında eklendiği tahminini yürütmeye sevk etti.

Sosyal medyada gündem olan bir paylaşımda, “Şu an Sonsuzluk Savaşı’nı yeniden izliyorum ve Peter’ın aniden değişen saç stilini asla görmezden gelemeyeceğim” ifadeleri yer aldı. Başka biriyse, “Neden Marvel gerçekten böylesine basit temel şeylerde bu kadar az çaba gösteriyor? Çok komik” diyerek tepkisini dile getirdi.

İlk Müslüman süper kahraman! Ms. Marvel’ın fragmanı çıktı