Avengers çıkışı ‘spoiler’ verdi, dayak yedi

Yayın tarihi: 29 Nisan 2019 Pazartesi 1:02 pm - Güncelleme: 29 Nisan 2019 Pazartesi 1:02 pm

Süper kahraman filmi hayranlarının uzun zamandır merakla beklediği Avengers: Endgame cuma günü vizyona girdi, milyonlar sinema salonlarına koştu. Ancak Hong Kong’da bir adam, 11 yıllık serinin final filminin sonunu yeni seansı bekleyenlere anlatmakta sakınca görmedi. Adam, öfkeli Avengers hayranlarından dayak yedi.

Hong Kong’da bir adam, Avengers: Endgame adlı filmin çıkışında yeni seansa girmek için bekleyenlere filmde ne olduğunu bağırarak anlatmaya başlayınca dayak yedi. Adamın dayak yediği görüntüler sosyal medyada yayıldı; kullanıcı yorumlarında dayak atanları haklı bulanlar dikkat çekti.

Süper kahraman filmi meraklıları, 11 yıllık Avengers serisinin final filmini uzun süredir büyük bir merakla bekliyordu. Film, Türkiye dahil dünya çapında eş zamanlı olarak vizyona girmiş, yönetmenler Joe ve Anthony Russo izleyicilerden özellikle filmin sonunu paylaşmamalarını istemişti.

Hong Kong’da ise bunun tam tersi yaşandı. Bir adam sinema çıkışında yeni seansa girmek için bekleyenlere, filmde yaşanan önemli gelişmeleri bağırarak anlatmaya başladı. Hong Kong yerel basınında yer alan haberlere göre, adam bu sırada öfkeli Avengers hayranlarının saldırısına uğradı