AUDI Cup mücadelesi için geri sayım başladı!

Yayın tarihi: 29 Temmuz 2019 Pazartesi 5:11 pm - Güncelleme: 29 Temmuz 2019 Pazartesi 5:46 pm

AUDİ Cup mücadeleleri kapsamında oynanacak olan mücadeleler için geri sayım başlarken, sporseverler maçlarla ilgili araştırmalarına başladı. AUDİ Cup maçlarında, Bayern Münih, Real Madrid, Tottenham ve Fenerbahçe rakiplerine karşı mücadele edecek. Peki, AUDİ Cup maçları ne zaman? Bayern Münih-Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe’nin de yer aldığı AUDİ Cup mücadeleleri için geri sayım başladı. Bayern Münih, Real Madrid, Tottenham takımlarının yer aldığı AUDİ Cup maçları canlı olarak izlenebilecek. Peki, Fenerbahçe’nin AUDİ Cup maçları ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, turnuva hakkında detaylı bilgiler.

AUDİ Cup maçları ile sezon öncesi futbol heyecanı devam ediyor. Birbirinden önemli takımların yer alacağı turnuva, canlı yayınla futbolseverlerle buluşacak. Peki, Fenerbahçe’nin de Bayern Münih ile oynayacağı AUDİ Cup maçları ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, mücadele hakkında bazı bilgiler

Audi Cup maçları ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

30-31 Temmuz tarihlerinde oynanacak olan Audi Cup maçları, Spor Smart kanalından canlı izlenebilecek. 30 Temmuz tarihinde 19.00’da Real Madrid-Tottenham, 21.30’da ise Bayern Münih-Fenerbahçe maçları izleyicilerle buluşacak.

Üçüncülük ve final maçı ise 31 Temmuz tarihinde oynanacak.