Athena Gökhan yandaş A Haber’in çarpıtmasına isyan etti! Bu nasıl bir dönem…

Yayın tarihi: 15 Eylül 2019 Pazar 5:58 pm - Güncelleme: 15 Eylül 2019 Pazar 6:01 pm

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, A Haber‘in kendisiyle ilgili, sosyal medya mesajlarını ele alarak yaptığı habere tepki gösterdi.

 

A Haber, söz konusu haberde, Gökhan Özoğuz’un attığı siyanürle altın aranmasını eleştiren paylaşımını ele alarak, “Gökhan Özoğuz devletle PKK’yı bir tuttu” şeklinde bir haber yaptı. A Haber’in hedefindeki o paylaşımda, Özoğuz, “Daha da çok yapın! Bunlar iyi günler. Ülkenin tüm Ormanlık alanları çöle dönene kadar Altın aratın! Yahu nedir bu ara Ormanlardan istedikleri? Pkk orman yakar,diğeri Altın arar. Hiçbir farkları yok! Doğamız yok oluyor. Olan yine orada Yaşayan Halka oluyor. Yazık!” ifadelerini kullanmıştı.

Yandaş AHaber’den tepki çeken doğa haberi!

“BU NASIL BİR DÖNEM YAHU”

Özoğuz, söz konusu haberden sonra A Haber’i şikayet edeceğini de duyururken, “Ülke ile alakalı bir şeylere hassasiyet göstermek ne kadar zor artık.Organize bir ekip Saçma işine geldiği gibi çarpıtıp amacından şaşırtıyor,ondan sonra ne hassasiyet gösterdiğin konu kalıyor ne birşey.Birde olmadığın bir kişi ilan ediyorlar Hadi ordan! Bu nasıl bir dönem Yahu!” diye belirtti.

Gökhan Özoğuz, ayrıca, “Kale bile alınmaz da işte. Bunlar devletimizle milletimizle aramızdaki muhabbeti nerden bilecekler! Yaptıkları yalan haberlerle ne bizim vatanımıza olan sadakatimizi, ne de sevgimizi kirletebilirler. İçlerinde gerçekten inançlı birileri varsa, yalanın günah olduğunu hatırlatsın!” diye de ekledi.

İşte Gökhan Özoğuz’un o paylaşımları:

Yandaş A Haber’in haberde hedef gösterdiği paylaşım ise şu şekilde: