Atatürk’e büyük saygısızlık! AKP Gençlik Kolları’ndan tepki çeken video
20 Ekim 2020 Salı
AKP Gençlik Kolları’nın Resmi Twitter hesabından paylaştığı, Mustafa Kemal Atatürk’ün adına yer verilmeyen “Sen kimsin?” videosuna çarpıcı yanıtlar geldi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ise videoyu alıntılayarak “BEN ADINI ANAMADIĞINIZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜM” dedi.
AKP Gençlik Kolları’nın resmi Twitter hesabından paylaştığı “Sen kimsin?” videosu gündem oldu.
‘Sen kimsin?’ sorusuyla başlayan videoda verilen cevaplar arasında Selahattin Eyyubi’den Muhammet Fatih Safitürk’e, Yasin Börü’den Musab Bin Umeyr’e kadar birçok isim sayıldı.
Son isim olarak “Ümmetin umudusun, Recep Tayyip Erdoğan’sın” denilen videoda Mustafa Kemal Atatürk’ün ise yalnızca at üstünde bir silüeti yansıtıldı, adı anılmadı.
TEPKİLER GECİKMEDİ
Videoya gelen tepkiler de çarpıcı oldu. Sosyal medya kullanıcıları, ‘Sen kimsin?’ sorusuna “Ben cebine para sıkıştırdığınız kanser hastası Dilek’im”, “Ben, sahte delillerle hayatı çalınan, “Ergenekon’un kasası” diye ölüme terkedilen Kuddusi Okkır’ım! İftiralara karşı canından vazgeçen Yarbay Ali Tatar’ım! Sokak ortasında dövülerek öldürülen Ali İsmail’im! “Bir kereden bir şey olmaz” diye aklanan Ensar’daki mağdur çocuklarım!”, “Ben Merve Çavdar’ım. Atanamadığım için tüm hayallerimle birlikte bende 25 yaşımda soldum..” ifadeleriyle yanıt verdi.
CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise videoyu alıntılayarak “BEN ADINI ANAMADIĞINIZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜM” dedi.
BEN ADINI ANAMADIĞINIZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜM🇹🇷 https://t.co/OIFSeF0mFL pic.twitter.com/XbaiK42ib6
— Engin Özkoç (@enginozkoc) October 20, 2020
Benzer Haberler
CHP’den AKP’nin torpilli müteahhitlerine karşı hamle!
06/03/2021 15:50
CHP, ‘Demokratik Dijital Devrim tüzüğü’nü tanıttı
05/03/2021 19:12
Öztrak: Erdoğan ‘Seni başkan yaptırmayacağız’ çıkışını duydu, masayı dağıttı
05/03/2021 17:07
Teoman Sancar’a şantaj soruşturması: 1’i polis 3 şüpheli tutuklandı
05/03/2021 16:24