Ataşehir’de trafik magandası sürücünün aynasını kırdı

Yayın tarihi: 6 Mayıs 2022 Cuma 1:59 pm - Güncelleme: 6 Mayıs 2022 Cuma 1:59 pm

Ataşehir’de seyir halinde olan Ali Naim Küçük, trafiğin yoğun olduğu saatte arkadan bir aracın emniyet şeridini ihlal ederek ilerlediğini görünce sürücüyü uyardı. Uyarı üzerine sinirlenen trafik magandası Küçük’ün önünü kestikten sonra tehdit ve küfürler savurarak aracının aynasını kırdı.

İHA’da yer alan habere göre, tatil hazırlığı için Turgut Özal Bulvarı üzerinde seyir halinde olan Ali Naim Küçük, sıkışan trafikte arkadan bir aracın emniyet şeridini ihlal ederek ilerlediğini gördü. Uyarını ardından öfkesini kontrol edemeyen trafik magandası araçta iki çocuğu da bulunan Küçük’ün aracının aynasını kırdı.

ÇOCUKLARIN ÖNÜNDE ARACIN AYNASINI KIRDI

Ataşehir’de şerit ihlali yapan sürücü, Ali Naim Küçük’ün engeline takılınca diğer sürücüler gibi aracıyla sıkışan trafikte ilerlemek zorunda kaldı. Bir süre sonra trafik açılınca arkadan gelen sürücü, direksiyonunu Ali Naim Küçük’ün aracının önüne kırarak yolunu kesti. Ardından küfürler etmeye başladı. Bu esnada araçta 5 buçuk yaşında kızı ve 2 yaşında oğluyla araçta olan Küçük, araçtan inmedi. Trafik magandası ise Küçük’ün çocuklarının gözü önünde aracından inerek Küçük’ün camına vurup tehditler savurdu ardından Küçük’ün aracının yan aynasını kırdı. O esnada Küçük, hırsını alamayan magandaya çocuklarının gözü önünde karşılık vermek istemedi. Trafik magandası kırdığı aynayla araç camına da vurduktan sonra aynayı fırlatıp arabasına binip uzaklaştı.

Ataşehir’de kulelere aynı anda yıldırım düştü