Atari VCS : Efsane Atari geri döndü

Yayın tarihi: 8 Temmuz 2021 Perşembe 8:30 am - Güncelleme: 7 Temmuz 2021 Çarşamba 5:49 pm

Pazartesi günü yayınlanan bir açıklamada şirket, yönetim kurulunun Atari Gaming bölümünün “varlıkları ” hakkında derinlemesine bir inceleme yaptıktan sonra 1 Temmuz’da yeni planı onayladığını söyledi. Konsol geliyor ancak fiyatı dudak uçuklatacak türden. Atari VCS 849,95 $ gibi uçuk bir fiyatla geliyor.

Yani konsol PlayStation 5’ten bile daha pahalı olacak. Peki neden bu kadar pahalı? Konsolun sunduğu bazı özellikler var. Kullanıcılar, varsayılan AtariLinux işletim sistemine ek olarak Windows, Linux veya Google işletim sistemleri kurabilecekler.

Atari VCS

Atari VCS, 100’den fazla arcade ve Atari2600 oyunu da dahil olmak üzere, tümü HD yükseltmeleri olan konsolun bir dizi klasik oyunuyla birlikte gelecek. Bağımsız oyun geliştiricileri de Boulder Dash Deluxe, Jetboard Joust, Something Ate My Alien ve Atari’s Missile Command: Recharged dahil olmak üzere bir düzineden fazla oyunla Atari’nin sunduğu oyunlar arasında.

Atari VCS, klavye ve fare bağlantısını da destekleyecek. Klasik Joystick denetleyicisi artık kablosuz, ancak AtariVCS ayrıca modern tarzda bir oyun denetleyicisi ile birlikte geliyor. Bu fiyata satış yapabilecek mi bekleyip göreceğiz.

Pokemon GO geliriyle dudak uçuklatıyor