Atanmış rektör Bulu danışmanını ‘seçti’: DEVA Partisi Kurucu Üyesi Oğuzhan Aygören!

Yayın tarihi: 1 Şubat 2021 Pazartesi 10:05 pm - Güncelleme: 1 Şubat 2021 Pazartesi 11:29 pm

Boğaziçi Üniversitesi’ne Cumhurbaşkanlığı kararıyla rektör olarak atanan Melih Bulu, DEVA Partisi Kurucu Üyesi Oğuzhan Aygören’i danışmanı, Prof. Dr. Gürkan S. Kumbaroğlu ise rektör yardımcısı olarak seçti.

Boğaziçi Üniversitesi’ne AKP’li rektör Melih Bulu’nun atanmasına karşı protestolarda bugün onlarca öğrenci daha gözaltına alınırken, kayyum rektör sonunda kendisine yardımcı ve danışman atadı. Bulu, DEVA Partisi Kurucu Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan Aygören’i ve Prof. Dr. Gürkan S. Kumbaroğlu’nu yardımcısı olarak seçti.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “2547 Sayılı Kanunun 13. Maddesi uyarınca Üniversitemiz Rektör Yardımcılığı görevine Prof. Dr. Gürkan S. Kumbaroğlu atanmıştır. Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan Aygören ise Rektör Danışmanlığı görevini yürütmek üzere görevlendirilmiştir.” ifadeleri kullanıldı.

Boğaziçi Üniversitesi önündeki protestoya polis müdahalesi: Gözaltılar var!

Mahalleden Boğaziçi’ne tencere tava havasıyla destek

SOYLU VE ZEYBEKÇİ NİKAH ŞAHİDİ OLMUŞTU

Bulu ayrıca rektör danışmanlığına da Oğuzhan Aygören’i atadı. Aygören Deva Partisi üyesi. Denizli’de eski belediye başkanlarından Ali Aygören’in oğlu olan Oğuzhan Aygören’in nikah şahitliğini de 2018’de dönemin Ekonomi Bakanı olan Nihat Zeybekçi ile halen İçişleri Bakanı olan Süleyman Soylu yapmıştı.