Atakan’ın annesine davranışı sosyal medyayı ikiye böldü

Yayın tarihi: 21 Şubat 2020 Cuma 2:03 am - Güncelleme: 21 Şubat 2020 Cuma 12:00 pm

Okuduğu felsefe kitaplarıyla sosyal medyada bir anda fenomen olan 10 yaşındaki Atakan Kayalar‘ın gazetecilere verdiği röportaj sırasında annesine ‘tamam seni şöyle alalım’ şeklindeki davranışı sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Beş ayda okuduğu 250 kitap ve felsefe üzerine yaptığı konuşmalarla dikkatleri üzerine çeken 10 yaşındaki Atakan Kayalar, bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Yaptığı açıklamaların yanı sıra hal ve davranışlarıyla da birçok kesimin takdirini toplarken, bazı kesimlerin de tepkisini çeken “Filozof” lakaplı 10 yaşındaki Atakan’ın, televizyon kanallarına verdiği röportaj sırasında annesine yönelik sarf ettiği sözler sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Atakan’ın annesi açıkladı: İstanbul’daki bütün kolejlerden teklif aldık

Atakan’ın annesi Hülya Kayalar, basın mensuplarının röportaj isteğini “Çok heyecanlıyım. Özür dilerim” diyerek geri çevirmesinin ardından Atakan’ın araya girerek “Tamam. Seni şöyle alalım” demesi bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

Canlı yayında ‘gaipten sesler duyuyorum’ diyen Atakan merak uyandırdı

“SOSYAL MEDYANIN ESERİ”

Bazı kullanıcılar, “Bu çocuğun popülerliği bittikten sonra ne kadar kötü olacağının farkında mısınız?”, “Bu çocuğun birisi alsın artık medya önünden”, “Sosyal medyanın eseri bu olur zaten” diyerek görüntülere tepki gösterdiler.