Ata Demirer: Gülşen gibi sahneye çıkmama Türkiye hazır değil

Yayın tarihi: 16 Mart 2022 Çarşamba 12:07 pm - Güncelleme: 16 Mart 2022 Çarşamba 12:07 pm

Hayata Bağış Derneği, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlediği özel geceye konuk olarak Ata Demirer‘i davet etti. Gecede yaptığı konuşma ile davetlileri gülmekten kırıp geçiren Demirer, organ bağışı için de destek istedi.

Hayata Bağış Derneği, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlediği özel geceye konuk olarak Ata Demirer’i davet etti. Gecede yaptığı konuşma ile davetlileri gülmekten kırıp geçiren Demirer, organ bağışı için de destek istedi.

“PİDE FIRININA GİRER GİBİ MR ÇEKTİRDİM”

Düzenlenen etkinlik tüm sağlıkçılar ve organ bağışı bekleyen 30 bin hasta yararına yapıldı. Ata Demirer, konuk olarak katıldığı geceye destek veren isimler arasındaydı. Sahnedeki konuşmasında sağlık sektörüyle ilgili espriler de yapan Demirer, “Ben tıpla yakından ilgileniyorum. Daha yeni kilo verdim ama maliyetli oldu. Siz doktorsunuz, tanıdığınız vardır. Söyleyin 120 kilo üstü insanlara da özel sigorta yapsınlar. MR çektirdim. O MR işi acayip. İnsan kendini pide fırınına girer gibi hissediyor. Bitmek bilmedi. Renkli sıvıları dayadılar, özel sigorta kapsamında olmadığım için de pavyon hesabı gibi bir hesap geldi!” şeklinde konuştu.

GÜLŞEN GİBİ SAHNEYE ÇIKMAMA TÜRKİYE HAZIR DEĞİL”

Salonu kahkahaya boğan ünlü isim, “Şimdiki nesil çok şanslı. Tarkan var. Bizim zamanımızda Küçük Ceylan vardı. Acı vardı yani. Ceylan’dan kaçsan Bergen, ondan kaçsan Kibariye vardı. Tarkan gibi sahnede dans edebilmem için 50 kilo daha vermem lazım. Gülşen gibi sahneye çıkayım desem, ona da henüz Türkiye hazır değil!” ifadelerini kullandı.

Gülşen sessizliğini bozdu!