Asus ROG Phone 5s Avrupa fiyatı netlik kazandı

Yayın tarihi: 6 Kasım 2021 Cumartesi 11:00 am - Güncelleme: 5 Kasım 2021 Cuma 1:50 pm

Asus ROG Phone 5s sonunda Avrupa’ya geldi. Oyun sektörünün mobil kanada kaymasıyla birlikte bu alandaki cihaz sayısı da arttı. Aslında günümüzdeki pek çok orta segment cihaz pekala her mobil oyunu açabiliyor.

Bu bağlamda bakıldığında oyun odaklı telefonlara ne gerek var diye düşünebilirsiniz. Fakat oyun odaklı telefonlar güçlü yapısının yanı sıra özel bir soğutma sistemine de sahip oluyor. Bu sayede oyun severlere daha konforlu bir oyun deneyimi sunuyor. Yani burada tercih tamamen kullanıcılara kalmış durumda diyebiliriz.

Asus ROG Phone 5s

Son dönemde satışa çıkan oyun odaklı modellerden birisi de Asus ROG Phone 5s’ti. İlk etapta Asya pazarında raflardaki yerini alan Asus Rog Phone 5s, şimdi de Avrupa pazarında satışa çıktı.

999 euro’luk fiyat etiketiyle raflardaki yerini alan telefonda 5G destekli Snapdragon 888+ yonga seti bulunuyor. 8GB RAM’in eşlik ettiği modeldeki dahili depolama alanı ise 128GB. 6000 mAh’lık bpilden beslenen telefon kutudan ilk çıktığında ROG UI destekli Android 11 ile çalışıyor.

Bu telefonun ülkemizde satışa sunulması ise beklenmiyor. Keza Asus uzun bir süre önce Türkiye’de akıllı telefon satmayı bıraktı.

League of Legends şampiyonu Jinx, ‘Fortnite’a geliyor