Asus Rog Phone 3 : Oyuncular için tasarlandı

Yayın tarihi: 24 Temmuz 2020 Cuma 9:00 am - Güncelleme: 23 Temmuz 2020 Perşembe 5:26 pm

Mobil oyunların konsol kalitesine yaklaşması ile telefon üreticileri hareket geçmiş ve oyuncu telefonu furyasını başlatmıştı. Rog Phone serisi ile bu furyaya dahil olan Asus, bugün dünyanın en hızlı oyuncu telefonu Asus Rog Phone 3  ile karşımıza çıktı.

Asus Rog Phone 3 olarak isimlendirilen bu telefon bir ilke de imza atıyor.

Qualcomm’un Snapdragon 865 Plus yonga setini ilk kullanan telefon unvanını eline alan telefonda tam 16 GB RAM bulunuyor. Tabii daha düşük bütçeler için 8 GB RAM ve 12 GB RAM seçenekli sürümleri de bulunuyor.

Asus Rog Phone 3

6.59 inç büyüklüğünde 2340 × 1080 çözünürlüğünde 144 Hz tazelemli OLED ekranı ile özellikle rekabetçi online oyunlarda fark yaratacak olan Asus,  kamera bölümünü de pas geçmiyor. Telefonun arka tarafında 64 Megapiksel ana + 12Megapiksel ultra geniş açılı lens + 5 Megapiksel derinlik sensörlü kamera dizilimi yer alıyor. Telefonun ön tarafında ise 13 Megapiksellik kamera yer alıyor.

ROG logosunu RGB ışıklar ile donatan Asus, mobil oyunları daha keyifli hale getirmek ve telefonu Nintendo Switch formuna dönüştürmek için bir de aksesuar sunuyor. Ancak bu aksesuarlar maalesef ki ayrı satılıyor.

TCL 10L akıllı telefon inceleme. Büyük ekran ve toplamda 5 kamera!