Asus, GTX 1660 Super ve GTX 1650 Super modellerini duyurdu

Yayın tarihi: 1 Kasım 2019 Cuma 3:03 pm - Güncelleme: 1 Kasım 2019 Cuma 3:03 pm

ASUS, ROG Strix, ASUS Dual, TUF Gaming ve Phoenix ürün serilerini kapsayan GeForce GTX 1660 ve 1650 SUPER ekran kartlarını duyurdu.

Bu yeni GPU’lar, uygun bütçeyle yüksek performans arayan oyunculara 1080p çözünürlükte yüksek performans sunmak için Nvidia Turing mimarisinin temel yönlerinden yararlanıyor.

ROG Strix

ROG Strix GeForce GTX 1660 ve 1650 Super ekran kartları; en yoğun oyunlarda bile sıcaklıkları sıkı kontrol altında tutan güçlü bir soğutma sistemine sahip.

Soğutucu dizisinin en üstünde iki güçlü fan, gelişmiş statik basınç ve daha düşük gürültü sağlayan yeni bir Axial teknoloji tasarımına sahip olmasıyla göze çarpıyor. Auto-Extreme Teknolojisiyle üretilen kart, dayanıklılığı artıran koruyucu bir arka plakayla birlikte geliyor.

ASUS TUF Gaming

TUF Gaming GeForce GTX 1660 ve 1650 SUPER ekran kartları, dayanıklılıktan ödün vermeden yüksek soğutma performansu sunuyor.

Auto-Extreme teknolojisiyle üretilen kartlar;PCB’nin esnemesini önleyen sert bir arka plaka ile korunuyor ve uzay sınıfı yağlama sağlayan IP5X standartlarına uygun olan fanları içeriyor.

Tüm bu özellikler, en son TUF bileşenleriyle uyumluluğu sağlamak için titiz bir doğrulama testleriyle destekleniyor.

Asus GTX 1660 Super

ASUS Dual EVO and Phoenix

Dual GeForce GTX 1660 SUPER ve Phoenix GeForce GTX 1660 ve 1650 SUPER ekran kartları; her biri müşterilere daha fazla seçenek sunmak için farklı özelliklere sahip, kesintisiz oyun performansı için tasarlanmıştır.

Dual, güçlü soğutma ve tutarlı performans için Axial teknoloji fan tasarımına ve IP5X toz direncine sahip iki fan sunuyor.

Sınırlı bir alana sahip kasalar için tek bir fana sahip olmasıyla dikkat çeken Phoenix; küçük boyutuna rağmen yüksek performans sağlamak için patentli ASUS Wing-blade fan tasarımından yararlanıyor.