Astsubayın yaptığı silahlı saldırıda yaralanan Gizem hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 27 Ekim 2020 Salı 12:05 pm - Güncelleme: 27 Ekim 2020 Salı 12:05 pm

İzmir’in Gaziemir ilçesinde, boşanma aşamasındaki astsubay Köksal Doğru’nun (44), eşinin kuaför dükkanına yaptığı silahlı saldırıda yaralanan Gizem Önal tedavi gördüğü hastanede 55 gün sonra yaşamını yitirdi.

Olay, 2 Eylül Çarşamba günü saat 18.30 sıralarında Sevgi Mahallesi’nde meydana geldi. Astsubay Köksal Doğru, boşanma aşamasında olan eşi Handan Doğru’nun (39) işlettiği kadın kuaför salonuna gitti.

Burada eşi ile tartışan Köksal Doğru, tabancasının art arda ateşledi. Kurşunlar, eşi Handan Doğru ile iş yerinde çalışan Gizem Önal (26) ve dükkana malzeme getirdiği öne sürülen Alper Rapuroğlu’na (39) isabet etti. Köksal Doğru, iş yerinden çıktıktan sonra hayatına son verdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Handan Doğru ve Alper Rapuroğlu ile Köksel Doğru’nun yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan Gamze Önal ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

55 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Hastanede tedavisi süren Gizem Önal, 55 gün sonra verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Önal’ın öldüğünü duyan yakınlarını yasa boğulurken, genç kızın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.