Astrolog Meral Güven gözaltına alındı

Yayın tarihi: 27 Mayıs 2024 Pazartesi 4:09 pm - Güncelleme: 28 Mayıs 2024 Salı 1:26 am

Astrolog Meral Güven, ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek veya aşağılama’ suçlamasıyla gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyadan yaptığı canlı yayında sinkaflı ifadeler kullanan astrolog Meral Güven’in “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan gözaltına alındığını bildirdi.

Hakkında adli işlem başlatılan Güven’in, “tehdit ve hakaret”ten iki olmak üzere, “kişilerin huzur ve sükununu bozma”, “kasten yaralama”, “kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın alma, kabul etme veya bulundurma” ile “taksirle yaralama” suçlarından toplam 6 kaydı olduğu belirlendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyadan yaptığı canlı yayında sinkaflı ifadeler kullanan astrolog Meral Güven hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan re’sen soruşturma başlatmıştı.

KÜFÜR YAĞDIRMIŞTI

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın son haftaya kadar şampiyonluk yarışı vereceğini ancak ipi Fenerbahçe’nin göğüsleyeceğini söyleyen astrolog Meral Güven, Galatasaray’ın ligi zirvede bitirmesi sonrası sosyal medyadan yaptığı canlı yayında küfürler savurdu. Güven, “Benim söylemediğim sözlerle beni yüz göz ettiniz. 80 yaşındaki p.venk çıkıp beni spor programlarında eleştiren … 1 kadına 1 milyon insan yürür mü?” dedi.

Şampiyonluk tahmini tutmayan Meral Güven küfürler savurdu: 80 yaşındaki p.venk

Kaynak: HABER MERKEZİ