Aslan burcu 2021’de hesabını iyi yapmalı

Yayın tarihi: 2 Ocak 2021 Cumartesi 2:53 am - Güncelleme: 2 Ocak 2021 Cumartesi 4:21 am

Aslan 23 Temmuz/ 22 Ağustos

Yeni yılda Aslan burcu zıt burcu Kova’ dan transit geçiş yapan Satürn ve Jüpiter gezegenlerin enerjisi ile tanışacak. 2021 yılına önlem yılı olarak bakmalısınız. Atacağınız her adımın, her davranışın hatta her sözün size getirilerini hesap edin. Bu hesabı yapamazsanız kaybedersiniz.

Aslan burcu aşırı iltifattan hoşlanır ona övgüler sunan kişilere de elindeki tüm imkanları seferber eder. Karşınıza dikilen Satürn ise gerçeklerin gezegenidir ve sizi önce kendinizle tanıştıracak. Yakınlarınızdan, iş ortamınızdan duyacağınız sözler canınızı acıtabilir fakat itiraz etmeden analiz etmeye çalışın. Hiç kimse mükemmel değildir siz de değilsiniz.

2021 Burç Yorumları

Çevrenizdeki kişileri eleştirirken de kendi davranışlarınızda da öncelikle hatanın insana dair olduğunu sürekli tekrar edin.  Kabul ediyorum ‘ben hatalıyım’ demek zordur ama kendinizle baş başa kaldığınız zaman yüzleşme yapabilirsiniz.

İNSANLARI DİNLEYİN

2021 burç yorumları! Hangi burç nasıl etkilenecek?

Geçmiş yıllarda yarım bırakılan konular ve incittiğiniz kişilerle karşılaşma süreci başlıyor.  Belki siz hiç kimseye haksızlık yapmadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Bu şekilde düşünmeye devam ederseniz kime nasıl davrandıysanız aynısını deneyimleyeceksiniz. Heybenizde ne varsa hepsi ortaya dökülecek. Çocuklarınız, ebeveynler, iş arkadaşları, eş, sevgili karşınıza dikilerek tarihlerle onlara yaptığınız hataları anlatabilirler. Bu durum enerjinizi düşürebilir belki karşı taarruza geçebilirsiniz ama bu size fayda sağlamaz.

İnsanları dinleyin ve gerekirse özür dileyin. Sizi gerçekten seven ama çeşitli sebeplerle geride bıraktığınız kişiler yeni yılda daha çok aklınıza gelecek. Onlar şu an sizi affetmeye hazır olmayabilirler ama siz yine de af dileyin bu ruhunuza iyi gelecektir.

Sevgi ile alakalı konularda sözler vermeyin, karşı tarafı değiştirmeye çalışmayın ilişkinizin geleceğini akışa bırakın. Jüpiter gezegeni bekar Aslanlara evlilik şansı sunacak ama ilişkinizin ömür boyu devamı için kendinizle yüzleşmeniz şart olacak.

Yıl boyu daha huzurlu ve sağlıklı olmanız için öncelikle dizginlemeniz gereken konular vereceğiniz sözler ve eleştiriler karşısında saldırıya geçmenizdir. Ne ekerseniz onu biçeceksiniz bunu unutmayın.

İş hayatı ve para konuları çok ümitsiz değil birçok şans elde edebilirsiniz fakat düşünülmeyen masraflara da hazırlıklı olmalısınız. Kenarda birikiminiz olmasına özen gösterin. Risklerden uzak durun ve kimselere borç vermeyin. Yatırım yapmak için çok uygun bir yıl olmayacak. Gireceğiniz borçlar değişen koşullar yüzünden geniş zamanda sizi zorlayabilir.

Sağlık olarak uzun yıllardır ihmal ettiğiniz sağlık sorunlarınız baş gösterebilir ve mecburen de olsa tedavilere başlamak zorunda kalabilirsiniz. Kilo alma eğiliminiz de artacağından düzenli beslenme ve diyete de önem vermelisiniz.

Yıl boyunca diş, kemik sisteminiz, ayak bilekleri, beliniz ve taşikardi ile ilgili bazı sorunlara diğer zamanlara oranla daha fazla yatkın olacaksınız.