Ahmet Hakan ‘dönmenin’ manifestosunu yazdı

Yayın tarihi: 9 Temmuz 2019 Salı 5:19 pm - Güncelleme: 9 Temmuz 2019 Salı 7:06 pm

Ahmet Hakan, Hürriyet gazetesinde, “Dönmek üzerine bir manifesto” başlığıyla yazdığı köşe yazısında, “Tayyip Erdoğan’ın ya da Ahmet Davutoğlu’nun uçağına asla ve kata binmeyeceğim” diye yazmıştı. “Dönmek” manifestosundan dönerek AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uçağına bindi.

Erdoğan, Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Zirve Toplantısı’na katılmak üzere 8-9 Temmuz’da Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’ya ziyarette bulundu. Bu ziyarette Erdoğan’ın ziyaretlerine eşlik etmek üzere hükümete yakın medyadan da gazeteciler katıldı. 16 Ocak 2016 tarihinde Hürriyet’te yayımlanan yazısında, “Tayyip Erdoğan’ın ya da Ahmet Davutoğlu’nun uçağına asla ve kat’â binmeyeceğim” diyen Ahmet Hakan da uçak yolculuğunda Erdoğan’a eşlik etti.

Erdoğan, Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Zirve Toplantısı’na katılmak üzere 8-9 Temmuz’da Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’ya ziyarette bulundu. Eroğan’ın uçağında her zamanki gibi yandaş gazete temsilcileri vardı.
ATV Ankara Temsilcisi, Twitter’daki hesabından uçağın içinden bir resim paylaştı. Resimde, Ahmet Hakan’ın bulunması dikkat çekti.

Sağlık sorunu sebebiyle binmemişti

Ahmet Hakan, Erdoğan’ın geçen hafta ziyaret gerçekleştirdiği Japonya’daki G-20 Liderler Zirvesi yolculuğuna sağlık sorunlarını gerekçe göstererek katılmamıştı.