Askıda et ve peynir ihtiyaç sahiplerinin kapılarına kadar götürülüyor

Yayın tarihi: 10 Şubat 2022 Perşembe 6:00 am - Güncelleme: 10 Şubat 2022 Perşembe 11:45 am

Tarsus Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Tozkoparan Zahit ve Gazipaşa Mahallelerinde bulunan ihtiyaç sahibi 60 haneye et, kıyma ve kaşar peyniri dağıtımı gerçekleştirildi. Halk Et Market ve Halk Market’te hazırlanan gıdalar paketlenip Belediye ekipleri tarafından kapı kapı dolaşılarak ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Tarsus Belediyesi tarafından yaşlı, engelli ve maddi geliri olmayan ailelere verilen sosyal yardımlar kapsamında Tozkoparan Zahit Mahallesi ve Gazipaşa Mahallesi’nde sosyal tespiti ve ihtiyaç sahipliği kontrolü yapılmış 60 haneye Halk Et Market ve Halk Marketlerden temin edilen et, kıyma ve kaşar peynir dağıtımı gerçekleştirildi. Halk Market ve Et Marketlerden elde edilen kar ve askıda et uygulaması ile ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıldığını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan,’’ Halk Market ve Et Marketlerimizde vatandaşlarımızın bütçesine uygun olarak satışlarımızı gerçekleştiriyoruz. Elde ettiğimiz kar ve askıda et uygulamamız ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünde tebessüm oluşturmak için çalışıyoruz’’ dedi.

BAŞKAN BOZDOĞAN, ‘’İMKÂNLARIMIZ DÂHİLİNDE TÜM İHTİYAÇ SAHİBİ HEMŞERİLERİMİZE ULAŞMAYA VE YARDIM AĞIMIZI GENİŞLETMEYE ÇALIŞIYORUZ’’

Tarsus Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ‘’ Her daim olduğu gibi bizler vatandaşlarımın yanında olmak için çalışıyoruz. Ülkemizde devam eden ekonomik kriz sebebiyle yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın sayısı gün geçtikçe artıyor. Bu durum bizleri çok üzüyor ve endişelendiriyor. İmkânlarımız dâhilinde tüm ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaşmaya ve yardım ağımızı genişletmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın yaşamına dokunmak bizleri işlerimizde daha gayretli kılıyor. Onların mutluluğu bizim için her şeye değiyor. Bundan sonra da yardımlarımızı her geçen gün büyüterek vatandaşlarımıza el uzatmaya devam edeceğiz. Bu manevi bağ ve köprü çok kıymetlidir’’ diye konuştu.