Aşı karşıtlarından Prof. Dr. Ertuğrul’a tehdit! ‘Seni asacağız’

Yayın tarihi: 3 Aralık 2021 Cuma 7:15 pm - Güncelleme: 13 Ocak 2022 Perşembe 12:27 pm

Prof. Dr. Bülent Ertuğrul, kendisine muayene olmaya gelen aşı karşıtı hastaların kendisini tehdit ettiğini söyledi. Ertuğrul, “İnşallah çocukların ölür, seni asacağız. Bill Gates’e kendini satmışsın’ diyorlar” dedi.

Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bülent Ertuğrul, TV100’de Mine Uzun’un sunduğu Güne Bakış programına konuk oldu. Koronavirüsün yeni varyantı Omicron’a ilişkin konuşan Ertuğrul, “Bakanlık tarafından Omicron’un bizde olmadığı söylense de bu olanaklı görünmüyor” dedi.

“BOYNUNA BİR İP GEÇİRİP SENİ ASACAĞIZ”

Ertuğrul aşı karşıtlarının kendisini tehdit ettiğini ifade ederek şöyle konuştu:

“Pandeminin başka bir aşamasındayız gibi görünüyor. Omicron’un bizde olmadığı söylense de bakanlık tarafından bu çok da olanaklı görünmüyor. Bunu tespit edebilmek için şüpheli olgular üzerinde sekans analizi yapmak gerek. Sadece PCR’a bakılmamalı. Bizim sekans oranımız çok düşük. Ön veriler aşıların etkinliğinde düşüş olsa da yoğun bakıma yatma ve ölümcül geçirme konusunda aşıların koruyucu olduğunu gösteriyor. Hastalığa yakalanma konusunda mRNa aşılarının etkisi biraz azalacak.

Haftanın birkaç günü aşı karşıtlarından laf söz işitiyorum. Boynuna bir ip geçirip asacağız seni, şeytansın. Kendini Bill Gates’e satmışsın. Çocukların inşallah ölür” diyorlar. Ben bir hekimim kim olursa olsun aşı olmayıp hasta olsalar bile bakmak bizim görevimiz.”

DSÖ’den omicron için ‘hazır olun’ uyarısı!