CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, AKP‘li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiplerin, fen işleri ekiplerine saldırdığını açıkladı. Kaplan, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bizden Tügva ve Ensar’ın hıncını alıyor anlaşılan!” dedi.

CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Tavşantepe Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine Şehir Hastanesi bağlantı yolunda asfalt çalışması yapmayı planladıklarını söyledi. Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt hazırlığı çalışmaları için gittiği bölgede AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin engeliyle karşılaştı.

Kaplan, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile büyükşehir ekiplerinin, İzmit Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri ekiplerine fiziki saldırıda bulunduğunu ifade etti. Hürriyet’in paylaşımı şöyle:

“Artık bu kadarı da fazla. Büyükşehir ekipleri bizim fen işleri ekiplerine saldırıyor. Biz uzlaşı dedikçe artık iş sinsi sinsi engellemeyi de aştı, fiziki saldırıya kadar vardı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bizden Tügva ve Ensar’ın hıncını alıyor anlaşılan!!!”

AKP’li başkan enkaz bıraktı! İşte borç yükü en yüksek belediye: 15 milyar lira