Anne kız asansörde ölü bulundu! Komşu gözaltında

Yayın tarihi: 20 Kasım 2023 Pazartesi 11:06 am - Güncelleme: 20 Kasım 2023 Pazartesi 12:10 pm

Manisa’da oturdukları apartmanın asansöründe cansız bedenleri bulunan anne Devrim Güler ile kızı Doğa Etyemez’in ölüm nedeni belli oldu. Anne ile kızın komşuları tarafından boğularak öldürüldüğü belirlendi. Anne Kızı öldüren komşu A.Y. gözaltına alındı

Manisa’da bir apartmanda dairesinden zemin kata inmek isteyen yurttaş çağırdığı asansörde komşuları Devrim Güler ile kızı Doğa Etyemez’in hareketsiz yattığını gördü. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri, Güler ile Etyemez’in hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler, olay yerinde polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından otopsi işlemi için Salihli Devlet Hastanesi’ne ardından da İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Manisa’da şüpheli ölüm! Anne ve kızı asansör kabininde ölü bulundu

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞLER

Yapılan ön incelemede, vücutlarında ateşli silah ve kesici alet izi bulunmayan anne ve kızın, boğularak öldürüldüğü belirlendi. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında zanlının, ilçede çiftçilik yapan ve sabah saatlerinde Ankara’ya gittiği belirlenen komşuları A.Y. olduğu tespit edildi. A.Y, polis ekiplerince Ankara’da gözaltına alındı.

Kaynak: TELE1