Camı kırıp eve giren saldırgan 32 yaşındaki kadını katletti

Yayın tarihi: 4 Ocak 2021 Pazartesi 7:05 am - Güncelleme: 4 Ocak 2021 Pazartesi 9:32 am

Ankara’da Gökhan A. tarafından sol göğsünden ve sağ kolundan vurulan 32 yaşındaki Sevgi T. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 02.00 sularında Ankara’nın Mamak ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Gökhan A., Sevgi T.’nin kapısını çaldı. Sevgi T.’nin kapıyı açmaması üzerine evin camını kıran Gökhan A., camdan içeri girerek Sevgi T. ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede yerini kavgaya bıraktı. Yanında getirdiği silahı Sevgi T.’ye doğrultan Gökhan A., iki el ateş etti. Mermilerden biri Sevgi T.’nin sağ kolunu sıyırırken, diğeri sol göğsüne isabet etti.

‘ODAYA GEÇ ORADA VURACAĞIM SENİ’

Gökhan A., Sevgi T.’ye “diğer odaya geç, seni orada vuracağım” diyerek bağırdı. Daha sonra Gökhan A., Sevgi T.’nin 5 yıl önce boşandığı kocasından olan kızları Seda ve Sedef’i ayrı bir odaya kitledi. Sevgi T.’nin evde bulunan kızlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Sevgi T., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Sevgi T., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatanı kaybetti.
Olaydan sonra camdan kaçarak kayıplara karışan Gökhan A.’yı arama çalışmaları devam ederken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.