Rakibimiz Arnavutluk karıştı: O olduğu sürece gelmem

Yayın tarihi: 19 Mart 2019 Salı 2:14 pm - Güncelleme: 19 Mart 2019 Salı 2:15 pm

Arnavutluk Milli Takımı karıştı. Ermir Lenjani, hocası Christian Panucci’ye rest çekerek milli takıma gelmedi ve teknik direktör Panucci olduğu sürece bir daha Arnavutluk forması giymeyeceğini açıkladı.

EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H grubundaki rakibimiz Arnavutluk’ta cuma günü oynayacağımız maç öncesi ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Arnavutluk Futbol Federasyonun’dan önceki gün yapılan açıklamaya göre sakatlıkları bulunan bazı oyuncuların yerine aday kadroya yeni isimler davet edildi.

Sakatlanan isimlerden birinin yerine kampa çağrılan Ermir Lenjani, hocası Christian Panucci’ye rest çekerek milli takıma gelmedi ve teknik direktör Panucci olduğu sürece bir daha Arnavutluk forması giymeyeceğini açıkladı.

‘BENİM AŞKIM SENİN NEFRETİNDEN FAZLA’

İsviçre’de Sion forması giyen 29 yaşındaki oyuncu, konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ”Gözü yaşlı bir şekilde söylemem gerekir ki, Panucci orada olduğu sürece bir daha Arnavutluk Milli Takımı’nda oynamayacağım. Benim Arnavutluk’a olan aşkım, senin (Panucci) bana olan nefretinden fazla” ifadelerini kullandı.

Yaşanan bu şok gelişmenin üzerine kaleci Thomas Strakosha’nın da disiplin sorunları nedenleriyle kadro dışı bırakıldığı açıklandı. Lazio forması giyen 24 yaşındaki kalecinin hafta sonu oynanan Parma maçından sonra uçağını kaçırdığı için milli takım kampına geç kaldığı ve bu yüzden kadro dışı bırakıldığı iddia ediliyor.

Arnavutluk Milli Takımı