Armağan Çağlayan’dan İYİ Parti sorusu: Ne düşünüyordur acaba?

Yayın tarihi: 8 Nisan 2024 Pazartesi 3:10 pm - Güncelleme: 8 Nisan 2024 Pazartesi 3:17 pm

Haber: Ceren Ural

Yapımcı Armağan Çağlayan, İYİ Parti‘nin seçime ittifaksız girme kararı aldıklarını hatırlatarak, “Şimdi GİK üyeleri ne düşünüyordur acaba?” diye sordu.

Yerel seçimlere “hür ve müstakil” diyerek tek başına girme kararı sıklıkla eleştirilen ve 2024 Yerel Seçimleri’nden de beklediği oyu alamayan İYİ Parti’de Genel Başkan Meral Akşener’in Olağanüstü Kurultay’da aday olmayacağını açıklamasının ardından TBMM Grup Başkanı Koray Aydın ve TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu’nun genel başkan adaylığını açıklamasıyla başlayan hareketlilik gündemdeki yerini koruyor.

Televizyon Yapımcısı ve Programcı Armağan Çağlayan da İYİ Parti’nin 2023 Genel Seçimleri’nde dahil olduğu Millet İttifakı’nı dağıtmasını hatırlatan bir paylaşımda bulundu.

Armağan Çağlayan, “İyi Parti’nin kaderi GİK kararıyla değişti değil mi? Eğer ittifak yapsalardı başarıya ortak olacaklardı. Kimsede kaç oy aldıklarını bilmeyecekti. Şimdi GİK üyeleri ne düşünüyordur acaba?” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti’de çatışma başladı! “Pusucular kazanmamalı”

Yapımcı Armağan Çağlayan, İYİ Parti’nin seçime ittifaksız girme kararı aldıklarını hatırlatarak, “Şimdi YİK üyeleri ne düşünüyordur acaba?” diye sordu.

Kaynak: HABER MERKEZİ