Armağan Çağlayan Kanal D üzerinden RTÜK’e sert çıktı

Yayın tarihi: 4 Ocak 2022 Salı 11:18 am - Güncelleme: 4 Ocak 2022 Salı 11:18 am

Armağan Çağlayan, FOX TV’de yayınlanan ‘Maske Kimsin Sen?’ yarışması hakkında RTÜK’ün inceleme başlatması kararına ilişkin yaptığı açıklamada ““Yarışma Kanal D’de yayınlansaydı RTÜK yine inceleme başlatacak mıydı?” ifadelerini kullandı.

FOX TV’de cumartesi akşamı ilk bölümü yayınlanan ‘Maske Kimsin Sen?’ yarışması hakkında sosyal medyada “paganizm ve satanizm propagandası yapıldığı” iddiasıyla ‘Foxtvhaddinibil’ etiketi altında paylaşımlar yapılmıştı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, “Bu program ile ilgili RTÜK işlem başlatacak mı? Bu program kalkmalı” diyen bir paylaşıma yanıt vermiş; “Evet, ilgili program özellikle çocukların korunması özelinde ilgili kanalın denetiminden sorumlu uzman arkadaşlarımız tarafından titizlikle yarın incelemeye alınacaktır” demişti.

Konuya ilişkin bir açıklama da Armağan Çağlayan’dan geldi. Çağlayan, “Maske yarışması, bundan 1 ay önceye kadar Kanal D’de yayınlanacaktı. Kanal D üst yönetimi değişince yarışma Fox tv’ye geçti. Yarışma Kanal D’de yayınlansaydı RTÜK yine inceleme başlatacak mıydı? Cevabı biliyoruz aslında” dedi.

RTÜK inceleme başlatmıştı! ‘Maske Kimsin Sen?’ için sürpriz karar

Fenomen Solmaz Çiros, Armağan Çağlayan’ın programını terk etti