Arkadaşını bıçaklayıp yarasına tampon yaptı

Yayın tarihi: 22 Haziran 2022 Çarşamba 4:44 pm - Güncelleme: 22 Haziran 2022 Çarşamba 5:23 pm

Antalya’da 28 yaşındaki G.T, alacak verecek meselesinden dolayı tartıştığı arkadaşı 27 yaşındaki A.G’yi koltuk altından bıçaklandı. G.T, yaraladığı arkadaşına tampon yaptı.

Olay, öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi Tahılpazarı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında para alışverişi yüzünden husumet bulunan A.G. ile G.T., sokak arasında karşılaştı. Burada tartışan ikili, birbirlerine bıçakla saldırdı. Kavgada A.G. sol koltuk altından bıçakla yaralandı. Olayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi.

Bu sırada G.T, yaraladığı A.G.’nin yarasına tampon yapıp ambulans gelene kadar ayakta kalmasını sağladı. Olay yerine gelen sağlık ekibi, müdahale ettiği A.G’yi ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Polis ise olay yerinde bekleyen G.T’yi gözaltına aldı. G.T’nin de sağ elinin işaret parmağından yaralandığı belirlendi.

“ÇOK İLGİNÇ BİR OLAYDI”

Kavgayı görenlerden Erkan Adaşıroğlu, “Kavga ettiklerini gördük, olayın gerçekleşmesi 3-5 saniye içinde oldu. Daha sonra arkadaş yaralıya yardım etti, tampon yaptı, ayakta tuttu. Çok ilginç bir olaydı. Aralarında küçük bir para mevzusu olmuş. Önce bıçakladı, sonra yardım etti” dedi.

 

Tartıştığı kardeşi tarafından zıpkınla vuruldu