Arka Sokaklar’da bir ayrılık daha!

Yayın tarihi: 18 Aralık 2021 Cumartesi 10:17 am - Güncelleme: 18 Aralık 2021 Cumartesi 10:18 am

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Rıza Baba karakteriyle özdeşleşen Zafer Ergin’den diziye veda sinyali geldi.

Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh’un yer aldığı Kanal D dizisi Arka Sokaklar aksiyon dolu sahneleriyle devam ediyor. Ancak dizide sular durulmak bilmiyor.
Tam 12 senedir dizide rol alan tecrübe oyuncunun ayrılması gündeme taşınınca dizi izleyenleri üzüntüye boğuldu. İzlenme rekorları kıran ve 12 senedir yayında olan Arka Sokaklar dizisinde bu sezon birden fazla ayrılık gerçekleşti. Dizinin 595. bölümünden beri afişte yer almayan Alp Korkmaz diziye veda etmişti.

ZAFER ENGİN’DEN AYRILIK  SİNYALİ

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Rıza Baba karakteriyle boy gösteren Zafer Ergin’den de ayrılık sinyali geldi. Rıza Baba dizide, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’de emniyet müdürü.
Ekibin lideri, babası. Sezgileri, iradesi ve tecrübesiyle kendini mesleğine, ailesine, hayata adamış bir adam olarak izleyicilerin gönlünü kazandı. Arka Sokaklar yeni bölümde; Rıza Baba emekli olduğunu ve ekibin görevi tamamlandığını söylemesi dikkat çekti. Daha önce de emekli olacağını söyleyip bir süre dinlenen ve ekibe tekrar dönen Rıza Amir’in bu kez hem emekli olması hem de ekibi dağıtmak istemesi dikkat çekti. Arka Sokaklar’ın Rıza Babası, “Öncelikle ben emekli olmaya karar verdim. Gerekli işlemleri de başlattım orada. Ancak esas haber bu değil. Kaç yıldır emek verdiğimiz bu ekip artık görevini tamamlamıştır çocuklar” diyerek izleyenleri şaşırttı.

Arka Sokaklar’ın yeni bölümünde Rıza Baba ekibe, “Öncelikle ben emekli olmaya karar verdim. Gerekli işlemleri de başlattım orda. Ama esas haber bu değil. Kaç yıldır emek verdiğimiz bu ekip görevini tamamlamıştır çocuklar.’ diyor. Hüsnü, ‘Neden baba, sana mı bir yanlışımızı gördün?’ yanıtını veriyor. Rıza Baba, ‘Evet, gördüm. Her şeyin bir sonu var hayatta bu ekibinde sonu buraya kadarmış.” diyor.