Arka Sokaklar çekimleri bir kez daha ertelendi! “Teklifleri değerlendirin”

Yayın tarihi: 14 Ocak 2023 Cumartesi 3:13 pm - Güncelleme: 14 Ocak 2023 Cumartesi 3:13 pm

Çekimlerine bir süre önce ara verilen Arka Sokaklar dizisinin, yeniden ekranlara geleceği gün belirsizliğini koruyor. Yapım şirketinin, dizideki oyunculara “Yeni teklifleri değerlendirin” dediği öğrenildi.

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisinin çekimlerine ara verilmişti. Yapımcı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle verilen ara uzatıldı. Böylece dizinin devam etme planı bir kez daha ertelenmiş oldu.

Yapım şirketi Erler Film, bekleme süresi uzadığı için oyunculara gelecek yeni iş tekliflerini değerlendirmelerini tavsiye etti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, çekimlerine 45 gün ara verilen dizi İnanoğlu’nun sağlık durumunun kötüye gitmesi nedeniyle tekrar ertelendi. Dizinin oyuncularından İlker İnanoğlu’nun babasına diziyi devralmayı teklif ettiği ancak yapımcının bu fikre sıcak bakmadığı öğrenildi.

Kanal D’nin, çekimleri 60 gündür yapılmayan dizi hakkında bir final kararı almadığı, dizinin yeniden sete çıkması durumunda da müsait olan oyuncularla yola devam edileceği belirtildi.

Arka Sokaklar’dan flaş karar!