Arda Kural ve Yıldız Asyalı 24 yıl sonra buluştu

Yayın tarihi: 26 Şubat 2022 Cumartesi 9:28 am - Güncelleme: 26 Şubat 2022 Cumartesi 9:28 am

Yaşadığı zor günleri geride bırakan Arda Kural ile Yıldız Asyalı’nın karşılıklı aşk itirafları magazin gündemine bomba gibi düştü. İkili yıllar sonra ilk kez buluştu. Görüşmede Yıldız Asyalı, “Kimler geldi, hayatımdan kimler geçti” sözlerinin yer aldığı şarkıyı söyledi.

Ünlü oyuncu Arda Kural katıldığı bir televizyon programında meslektaşı Yıldız Asyalı’ya olan aşkını yıllar sonra itiraf etti. Kural, ilk aşkı ile ilgili; “Ekranlardan uzak kaldığım dönemde Yıldız beni çok aradı. Ben görüşmek istemedim. Ben ondan korkuyorum. Yıldız ile yan yana gelmekten korkuyorum. Çok severim, insan olarak da kişilik olarak da! Ayrıldıktan sonra iki yıl kendime gelemedim” itirafında bulundu.

ELİM AYAĞIM TİTRER

Bu itirafı duyan Yıldız Asyalı ise “Arda’yı karşımda görsem elim ayağım titrer. Üzücü bir şey ama her şey kısmet ve alın yazısı. Eğer ki ikimizin arasında yoğun hisler olmasaydı biz arkadaş olurduk. Benim için çok ayrı bir yerde. Arada yoğun duygular olduğu için arkadaş kalamadık. Benim hayatımda ciddi bir şey yok, Arda’nın da yok. Sizce bizim neden bir başkasıyla ilişkimiz yürümüyor? Çünkü hiçbir şey onun önüne geçemiyor” yorumuyla gündeme bomba gibi düştü.

24 YIL SONRA BULUŞTULAR

1998’de Eyvah Babam dizisinin setinde tanışıp tutkulu bir aşk yaşayan Arda Kural ile Yıldız Asyalı, 24 yıl sonra bir araya geldi. Yıldız, kendisini izlemeye gelen Arda için “Kimler Geldi Kimler Geçti” şarkısını okudu.

Arda Kural kırılma noktasını anlattı