Arda Güler’in gecesi… Fenerbahçe hata yapmadı

Yayın tarihi: 16 Nisan 2022 Cumartesi 10:32 pm - Güncelleme: 16 Nisan 2022 Cumartesi 11:13 pm

Fenerbahçe Süper Lig’de 33. hafta mücadelesinde sahasında düşme potasında bulunan Göztepe ile karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri Serdar Aziz ve Arda Güler kaydetti. Göztepe’de Moubandje 83. dakikada kırmızı kart gördü.

Galatasaray derbisini kazanarak büyük moral bulan ve ikincilik için büyük avantaj yakalayan Fenerbahçe , Süper Lig’de 33. hafta maçında düşme potasında bulunan Göztepe ile karşı karşıya geldi. Dolu tribünler önünden oynanan maçtan Sarı-Lacivertliler 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı.

Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri, 4. dakikada Serdar Aziz ve 83. dakikada penaltıdan Arda Güler kaydetti. Göztepe’de Moubandje Rossi’ye yaptığı hareket sonrasında 83. dakikada kırmızı kart gördü.

ÜST ÜSTE 5. GALİBİYET

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, yenilmezlik serisini 9 maça çıkarırken, üst üste 5. maçından galibiyet ile ayrıldı ve puanını 62’ye yükseltti. Galibiyet hasreti 10 maça çıkan Göztepe ise 27 puanda kaldı.

TRİBÜNLER DOLDU

Fenerbahçeli taraftarlar, Göztepe maçında takımlarını yalnız bırakmadı. Maçın başlamasına saatler kala, stat kapılarının da erken açılmasıyla birlikte tribünleri doldurmaya başlayan sarı-lacivertli taraftarlar, karşılaşmada takımlarına tezahüratlarla destek verdi.