Arda Güler’e yapılan resmi tekliflerin miktarı belli oldu

Yayın tarihi: 13 Haziran 2023 Salı 7:49 pm - Güncelleme: 13 Haziran 2023 Salı 7:50 pm

Fenerbahçe’nin 18 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler‘e Avrupa’dan ilk resmi teklifin yapıldığı öğrenildi. Gazeteci Sercan Hamzaoğlu, Güler’e 25 milyon avroluk teklif yapıldığını ancak Başkan Ali Koç’un genç yıldızın takımda kalması için şartları zorlayacağını belirtti.

Performansıyla hem taraftarların hem de futbol otoritelerinin beğenisini kazanan Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler Avrupa kulüplerinin radarında.

Güler, son olarak Türkiye Kupası final maçında etkili bir peformans sergilemiş ve karşılaşmaya damga vuran isimlerden biri olmuştu. Önümüzdeki günlerde genç yıldızın geleceğinin netlik kazanması bekleniyor.

İngiliz devinin Arda Güler ısrarı

“KULÜBE TEK RESMİ TEKLİF ARDA İÇİN GELDİ”

Gazeteci Sercan Hamzaoğlu, Güler’in geleceğini ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Arda’ya ilk resmi teklifin yapıldığını belirten Hamzaoğlu, “Arda’nın kararı çok önemli. Yönetim ‘gelecek sene istediği kulübe gönderelim’ diyor. Arda’nın ailesi de kararsız kalmış. Başkan Ali Koç Arda Güler’e sahip çıktı, genç oyuncu ve ailesi de başkanı üzmek istemiyor. 30 milyon Euro’luk teklif zor ama 20-25 milyon Euro bandında 4 resmi teklif var. Şu ana kadar kulübe gelen tek resmi teklif Arda Güler için geldi” ifadelerini kullandı.

Dubai’de Arda Güler zirvesi!

“BAŞKAN ŞARTLARI ZORLAYACAK”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un genç yıldızı takımda tutmak için şartları zorlayacağını da söyleyen Hamzaoğlu, “Arda Güler Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyor. Fenerbahçeli Arda Güler olarak Şampiyonlar Ligi finaline çıkmak istiyor. Ali Koç genç yıldızın kalması için bütün şartlarını zorlayacak” dedi.

Fenerbahçe efsanesi Alex, Arda Güler’le: Potansiyelini görüyorum