Arda Güler’den idmanda müthiş bir gol daha

Yayın tarihi: 13 Temmuz 2023 Perşembe 5:36 pm - Güncelleme: 13 Temmuz 2023 Perşembe 5:44 pm

Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler idmanda müthiş bir gol daha attı. Kulüp televizyonuna da konuşan Güler’in golü Galler’e attığı gole benzetildi.

Real Madrid, Fenerbahçe’den transfer ettiği genç yıldız Arda Güler idmanda müthiş bir gol daha attı. Güler’in golü milli takımda Galler’e karşı attığı gole benzetildi. Güler dün de klas bir gole imza atmış, eflatun beyazlı kulüp golü “İsim Arda göbek adı kalite soyadı Güler” ifadeleriyle paylaşmıştı.

Real Madridli Arda Güler’den antrenmanda muhteşem gol

‘REAL MADRİD SİZİ ÇAĞIRIYORSA OLAY BİTMİŞTİR’

Bu arada Güler kulüp televizyonuna ilk röportajı verdi. Birçok takımın kendisini istediğini söyleyen Arda Güler şöyle konuştu: “Burada herkes beni çok iyi ağırlıyor. Herkes yeteri kadar ilgi gösteriyor. Her şey çok güzel. Avrupa’nın birçok takımı beni istiyordu. Ama Real Madrid sizi çağırıyorsa olay bitmiştir. Real Madrid efsaneleri arasına girmek istiyorum. Bu kulüp birçok kupa kazanmış.

Kupaları gördüm, inanılmaz hissettiriyor. Real Madrid dünyanın en büyük kulübü. Çok iyi oyunculara, hocaya sahip, çok çalışarak müthiş bir gelişim yaşamak istiyorum. Ofansif anlamda çözüm üreten bir oyuncu olmak istiyorum. Gol, asist, dribling, kendi yeteneklerimi göstermek istiyorum. Zidane, Mesut Özil ve Guti idollerim. Mesut Özil’le birlikte oynama şansı buldum. Kendimi ‘Madritista’dan biri hissediyorum. ‘Hala’ Madrid.”