Arctic Monkeys’i bağırarak kovan bakkal: Gelsinler tanışalım yeter ki insan olsunlar

Yayın tarihi: 13 Ağustos 2022 Cumartesi 1:09 pm - Güncelleme: 13 Ağustos 2022 Cumartesi 1:10 pm

İngiliz rock müzik grubu Arctic Monkeys, İstanbul Beyoğlu’nda bir bakkalın önünde içki içerek şişelerini yere bıraktı. Duruma sinirlenen bakkal, grup üyelerini küfürlü bir şekilde bağırarak kovdu. Olayla ilgili konuşan bakkal, “Bağırmam yanlış oldu. Rock müziği sevmem ama gelsinler tanışalım kahve ikram edelim, yeter ki insan olsunlar” dedi

Dünyaca tanınan rock müzik grubu Arctic Monkeys, İstanbul’a konser vermek için geldi. Grup, konserden önceki gece Beyoğlu Asmalımescit’te bir mekana gitti. Mekan çıkışı saat 01.00 sularında mekandan ellerindeki içki şişeleriyle ayrılan grup üyeleri, hemen karşıdaki bakkalın önünde sohbet etmeye başladı. Bakkal, grubun dükkanının önüne içki şişesi bırakıp gürültü çıkarmasına sinirlendi. Bakkalın küfürlü bir şekilde bağırarak grup üyelerini kovması sosyal medyada gündem oldu. Bakkal Aydın Gül, olayla ilgili olarak Hürriyet’ten Emin Mert Kırarslan’a konuştu.  Bakkal yaşanan olayı şöyle anlattı:

“LÜTFEN BIRAKMAYIN DEDİM. ŞİŞELERİ ÇÖPE ATABİLİRLERDİ”

“Biz depodan mal çıkarıyorduk ve orada kalabalık bir grup vardı. Buralara şişeleri bırakmaya başladılar.

Önce ‘Şişeleri buraya bırakmayın’ diye uyardım. ‘Lütfen bırakmayın, bu şişeler kepenkleri patlatıyor, kazaya sebep olmasın’ dedim. Çıktım dışarı, bir tanesi yine buradaydı. Sinirlendim ve şişeleri çöpe attım. Zaten bunalmıştım. Hoş olmayan bir olay tabii. Belki bağırmam yanlış ama bunu yapmaya hakları yok, şişeleri çöpe atabilirlerdi.

“ROCK SEVMEM AMA GELSİNLER TANIŞALIM KAHVE İKRAM EDELİM”

Yarım şişeler vardı, ‘Atayım mı’ diye sordum. Grup orada içiyordu bir sinir patlaması oldu. Benim takıldığım nokta, uyarıdan sonra hâlâ şişelerin oraya bırakılması. Rock müziği sevmem ama grup gelsin tanışalım, kahve ikram edelim. Yardım istesinler yardıma koşarız, yeter ki insan olsunlar.”

 

Zeytinli Rock Festivali yasaklandı, sanatçılardan tepki yağdı: Bu yaz yasakçılığın son yazı