Aranan numara yanıt vermiyor! Akşener’e ulaşılamıyor

Yayın tarihi: 29 Mayıs 2024 Çarşamba 8:24 am - Güncelleme: 29 Mayıs 2024 Çarşamba 8:24 am

31 Mart seçimlerinde alınan büyük yenilgi sonrası siyaseti bırakma kararı alan Meral Akşener‘e yakın dostlarının dahi ulaşamadığı söylendi.

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 2023 yılındaki genel seçimlerden sonra ‘muhalefete muhalefet’ siyaseti yürütmüştü. Bu süreçte Akşener seçmenlerinin büyük tepkisini çekmiş ve partiden peş peşe istifalar yaşanmıştı.

Meral Akşener, Ayşenur Arslan’a dava açtı

Akşener 31 Mart yerel seçimlerine ‘Hür ve Müstakil’ diye adlandırdıkları bir tavırla girme kararı almıştı. Seçimde CHP’nin birinci parti gelmesi, İYİ Parti’nin büyük oy kaybetmesi ve uyguladıkları siyasetin çökmesi sonrası Meral Akşener seçimli kongre kararı almış ve yeniden aday olmayacağını açıklamıştı.

KİMSE ULAŞAMIYOR

Kongreden sonra tamamen sessizliğe bürünen Akşener’e arkadaşlarının bile ulaşamadığı bildirildi. Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Akşener’in Sapanca’daki çiftliğinde ailesiyle vakit geçirerek zaman geçirdiği kaydedildi.

HATTINI KAPADI

Cep telefonu hattını kapattığı öne sürülen Akşener’in bir-iki ay sonra yeni bir hat alacağı ve belirli kişilerle numarasını paylaşacağı belirtiliyor.

Kaynak: Cumhuriyet