Aramasını sonlandıramadan telefonu çalındı

Yayın tarihi: 10 Şubat 2022 Perşembe 3:34 pm - Güncelleme: 10 Şubat 2022 Perşembe 3:34 pm

Mersin’de kaldırımda yürürken görüntülü arama gerçekleştiren bir kişinin elindeki telefon gasp edildi. Arama gerçekleştiren kişinin telefonunu kaptığı gibi kaçan gaspçı güvenlik kameraları tarafından tespit edildikten sonra yakalandı.

Mersin Mezitli’de kaldırımda yürüyen genç bir kadın, görüntülü konuşma yaptığı sırada telefonu çalındı. Elindeki telefonu konuşma yaptığı sırada çalınan genç kadın polis ekiplerine ulaşarak şikayetçi oldu.

Bunun üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın meydana geldiği bölgedeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Ekipler, görüntülerden olayın faili M.Ü.Ö.’yü tespit etti. M.Ü.Ö. çaldığı cep telefonuyla birlikte yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

KAPKAÇ ANI KAMERADA

Kapkaç anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kaldırımda yürüyen genç kadının yanına yaklaşan şüpheli, bir anda telefonu alarak kaçıyor. Genç kadın ise yakalamak için arkasından koşuyor.

Dansları, şovları ve Ahu Tuğba’ya olan aşkıyla tanınan Meriç Erkan sarık taktı adını değiştirdi!