Araçla ayağının üzerinden geçen kişiyi bıçaklayarak öldürdü

Yayın tarihi: 5 Ağustos 2022 Cuma 1:29 pm - Güncelleme: 5 Ağustos 2022 Cuma 1:29 pm

İstanbul Pendik’te 32 yaşındaki Serdar Akkuş’un otomobiliyle H.E’nin ayağının üzerinden geçip ezdiği iddia edildi. H.E ile Serdar Akkuş arasında tartışma çıktı.  H.E, Akkuş’u boğazından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Akkuş, yaşamını yitirirken H.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Pendik ilçesine bağlı Kaynarca Mahallesi’nde Serdar Akkuş, otomobili ile ilerlerken iddiaya göre H.E’nin ayağını ezdi. Durumu farketmeyen Serdar Akkuş,  H.E’nin küfür etmesi üzerine otomobilinden inerek geri geldi. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü.  Serdar Akkuş, boğazından bıçaklanarak yaralandı.

BÖREKÇİYE SIĞINDI

Yaralı halde börekçiye sığınan Serdar Akkuş, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Pendik Medikal Park Hastanesine kaldırıldı. Akkuş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan H.E.  ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İfadesi alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece  “Kasten Öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

KAVGA ETTİĞİ ANLAR KAMERADA

Kavganın yaşandığı ilk anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Serdar Akkuş’un otomobili ile geçtikten sonra yaya olarak geri geldiği ve H.E ile kavga ettiği anlar yer alırken, bir süre sonra kameranın açısından çıktıkları görüldü.

Bayat ekmek vermeyen fırıncıyı sırtından bıçaklayarak öldürdü