Aracı Hadi Özışık ‘zorunlu açıklama’ yaptı! Silip Soylu’dan özür dileyerek yeniden paylaştı

Yayın tarihi: 19 Mayıs 2021 Çarşamba 4:06 am - Güncelleme: 19 Mayıs 2021 Çarşamba 1:13 pm

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in Twitter hesabından aracı Hadi Özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu paylaşması üzerine Özışık gece saatlerinde Twitter’dan açıklama yayımladı. Özışık ‘zorunlu açıklama’ diyerek attığı tweeti silip, Soylu’dan ve kamuoyundan özür dilediği yeni bir tweet attı.

Özışık, Sedat Peker ile görüşmesine ilişkin “kendisiyle bir kaç görüşme yaparak, sakinleştirmeyi ve Türkiye’nin gündemini meşgul eden bu tatsız durumu nihayete erdirmesini sağlamaya çalıştım” ifadelerini kullandı.

Sedat Peker, aracı Hadi Özışık’ı ifşa etti

 

Özışık başta ‘zorunlu açıklama’ olarak nitelendirdiği açıklamayı 10 dakika içerisinde kaldırıp “Sayın Süleyman Soylu’nun benim üzerimden yıpratılmasından ötürü üzgünüm. Süleyman Soylu ve kamuoyundan özür diliyorum” şeklinde değiştirerek yeniden paylaştı. Özışık aynı zamanda tweeti yorumlara da kapattı.

Hadi Özışık ifşasının ardından Süleyman Soylu’dan ilk açıklama

 

Aracı Hadi Özışık, Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalında “Süleyman Soylu ile Sedat Peker konusunda şunu söyleyeyim. Eğer ben Süleyman Soylu’dan, ‘Sedat Peker bu videoları durdursun’ gibi bir mesaj götürmüşsem, buradan senin kanalından söylüyorum; namussuzum, şerefsizim, haysiyetsizim, alçağım” sözlerini sarf etmişti.

Sedat Peker, aracı Hadi Özışık’ı ifşa etti

Özışık açıklamasında şunları söyledi:

“Sn. Süleyman Soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Sedat Peker’i de tanırım. Yayınladığı videoların maksadını aşmaya başladığını düşündüğümden dolayı kendisiyle bir kaç görüşme yaparak, sakinleştirmeyi ve Türkiye’nin gündemini meşgul eden bu tatsız durumu nihayete erdirmesini sağlamaya çalıştım. Bu görüşmelerden Sayın Soylu’nun haberi ve bilgisi kesinlikle yoktu – olamazdı da. Peker ısrarla tavrını sürdürünce de “haklısın” diyerek konuyu kapatmak durumunda kaldım. İyi niyetle aldığım inisiyatifin olumsuz sonuçlarının sorumluluğu da şahsıma aittir. Sayın Soylu’nun da ifade ettiği gibi kendisiyle bu konuda ne şahsımın ne kardeşimin hiç bir irtibatı olmamıştır.”

Aracı Hadi Özışık’tan Sedat Peker’e: Benim adımın geçmesi sıkıntı yaratır. Çocuklar o kısmı kırparlarsa iyi olur