Arabanın altında kalan küçük Ömer hayata tutunamadı

Yayın tarihi: 11 Ocak 2022 Salı 1:35 am - Güncelleme: 11 Ocak 2022 Salı 1:35 am

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan dede ve toruna otomobil çarptı. Dede Gündoğdu’nun hafif sıyrıklarla atlattığı kazada otomobilin altında kalan Ömer yaşamını yitirdi.

Bursa’da Süleymaniye alt geçitten çıkış yaptıktan sonra Huzur sokak istikametine yönelen Fatma Vural (45) yönetimindeki 43 RR 662 plakalı otomobil, yolun karşısına el ele tutuşarak geçmeye çalışan Abdurrahman Gündoğdu ve torunu Ömer Faruk Gündoğdu’ya çarptı. Dede otomobilin önüne savrulurken talihsiz Ömer ise aracın altında kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Otomobilin atında kalan Ömer Faruk, çevredekilerin yardımıyla aracın altından çıkarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Ömer, İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

SEDYE ÜZERİNDE KALP MASAJI YAPILDI

Ağır yaralı olarak ambulansa alınan Ömer Faruk, kısa süre içerisinde hastaneye kaldırıldı. Durumu ağırlaşan Ömer Faruk’a sağlık görevlileri tarafından sedye üzerinde kalp masajı yapıldı. Vücudunda ezik ve kırıklar olduğu tespit edilen Ömer Faruk, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü Fatma Vural ise gözaltına alındı.

KAZA ANI KAMERADA

Kamera görüntülerinde, sokağa doğru manevra yapan Fatma Vural yönetimindeki otomobilin Abdurrahman Gündoğdu ve el ele tutuşarak yolun karşısına geçmeye çalışan torunu Ömer Faruk Gündoğdu’ya çarptığı görülüyor. Çarpışmanın şiddetiyle dedenin otomobilin önüne düşerken torunu ise aracın altında kalıyor.

Polisin  kazayla ilgili soruşturması sürüyor.