Arabada unutulan ikiz bebekler hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 29 Temmuz 2019 Pazartesi 12:38 pm - Güncelleme: 29 Temmuz 2019 Pazartesi 12:38 pm

ABD’de çalıştığı yerin önüne otomobilini park eden Juan Rodriguez, ikiz çocuklarını arka koltukta unuttu. Sıcak havada kalan ikizler, otomobilin içerisinde hayatını kaybetti. Baba Rodriguez’in yaşadığı acı ve suçluluk nedeniyle intihara meyilli olduğu ve bu nedenle sürekli olarak kontrol edileceği açıklandı.

ABD’de çalıştığı yerin önüne otomobilini park eden Juan Rodriguez, ikiz çocuklarını arka koltukta unuttu. Sıcak havada kalan ikizler, otomobilin içerisinde hayatını kaybetti.

İkiz bebekleri Phoenix ve Mariza ile yola çıkan baba otomobilini çalıştığı yerin yakınına park etti ve çocuklarını araçta unutarak şirkete girdi. Rodriguez mesai saati boyunca tam 8 saat çocuklarının araçta olduğunu unuttu.

Mesai sonrası araca binen baba 8 saat boyunca hava alamayan ikizlerinin cansız bedenleri ile karşılaştı.

Olay sonrası çığlıklar atan baba ile çevredekiler hemen sağlık ekiplerini çağırdı ancak bebekler çoktan hayatlarını kaybetmişti…

CİNAYET İLE YARGILANACAK

Yaşanan trajedi sonrası New York polisi, babanın ‘kasten ihmal’ ve ‘cinayet’ ile yargılanacağını açıkladı. Mahkeme salonunda babanın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Kefalet ile serbest bırakılan ve yargılanmasına devam edilecek babanın Irak Savaşı gazisi olduğu belirtildi. Komşuları ise Rodriguez’i çocuklarına bağlı ve sevgi dolu bir baba olduğunu ve inanamadıklarını söyledi.

Baba Rodriguez’in yaşadığı acı ve suçluluk nedeniyle intihara meyilli olduğu ve bu nedenle sürekli olarak kontrol edileceği de açıklandı.