Aquaman 2 çekimleri başladı

Yayın tarihi: 21 Temmuz 2021 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 20 Temmuz 2021 Salı 2:39 pm

Oyuncu kadrosunda başroller yine Jason Momoa ve Amber Heard yer alacak. Momoa, Aquaman 2 filmi için saçını sarıya boyatacağını söyledi.

Aktris Amber Heard, yaklaşmakta olan Aquaman and the Lost Kingdom’daki rolüne hazırlığının bir parçası olarak yeni bir akrobatik antrenman videosu da paylaşdı. Heard, üçüncü DCEU filmi için Atlantis Kralı olarak da bilinen Arthur Curry’nin (Jason Momoa) müttefiki ve sevgilisi Prenses Mera olarak geri dönecek. Aynı karakteri daha önce Justice League’de görmüştük.

Aquaman 2

Aquaman 2 için resmi olarak çekimler bu ay başladı. Ancak filmle ilgili detayların çoğu şimdilik gizli tutuluyor. James Wan orijinal Aquaman’i yönettikten sonra ikinci filmin de yönetmen koltuğunda oturacak. Son zamanlarda Amber Heard, Twitter’da film çekimleri için akrobatik hareketler çalışırken video paylaştı.

Başrol Jason Momoa bu yıl Justice League’de de karşımıza çıkmıştı. Ancak hayranlar tam bir Aquaman deneyimi yaşamak istiyor. Neticede filmin üzerinden üç yıldan fazla zaman geçti. Pazar günü Momoa, sosyal medyada Londra’ya geldiğini gösteren bir video paylaştı. Momoa, hayranlarına hem filme hem de yeni Harley Davidson serisine verdikleri destek için teşekkür etti. Momoa, “Yarın Aquaman 2’ye başlayacağım” dedi. İkinci film şimdiden merakla bekleniyor.

Huawei Freebuds 4 kablosuz kulaklık ile mobil dünyanızı şenlendirin