Apple’dan sonra Samsung’da yenilenmiş telefon satacak

Yayın tarihi: 4 Ekim 2022 Salı 10:00 am - Güncelleme: 3 Ekim 2022 Pazartesi 11:18 am

Samsung tarafından yapılan açıklamaya göre, artık şirket daha fazla yenilenmiş akıllı telefon satışı yapacak.

Apple ile Samsung arasındaki rekabeti anlatmaya gerek yok diye düşünüyoruz. Amerikalı teknoloji devi ile Güney Koreli şirket arasında yaşanan çekişmede sıralamanın genelde, Apple tarafından atılan bir adımın Samsung tarafından takip edilmesi şeklinde yaşandığını söyleyebiliriz. İşte yenilenmiş telefon satışı konusunda da yine benzer bir sıralama yaşandı. İlk olarak Apple tarafından uygulamaya konulan ve son derece iyi sonuçlar alınan yenilenmiş telefon satışı uygulaması, artık Samsung’un da gündeminde.

 

Aslında Samsung bir süredir sınırlı sayıdaki modeli için sadece Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere’de yenilenmiş telefon satışı yapıyordu. Ancak Güney Koreli teknoloji devinden yapılan son açıklamaya göre, artık hem bu listeye onlarca yeni telefon girmiş oldu hem de satış pazarı tüm dünya olarak güncellendi.

 

yenilenmiş telefon

Bu kullanıcılar için oldukça güzel bir haber çünkü artan maliyetler yüzünden yükselen fiyatlar, akıllı telefon kullanıcılarının elini kolunu bağlayan bir durumdu. Yenilenmiş telefonlar ise, bizzat Samsung çalışanları tarafından kendi orijinal parçaları kullanılarak cihazların yenilenmesi ve tıpkı sıfır telefonlarda olduğu gibi Samsung garantisiyle satışa sunulacak olması nedeniyle hem daha ucuz olacak hem de kaliteden taviz verilmemiş olunacak.

 

Samsung’dan yapılan açıklamaya göre yenilenmiş telefon listesine dahil olacak isimlerse şu modeller olacak: Galaxy S21+ 5G, Galaxy S21 Ultra 5G, Galaxy S21 5G, Galaxy S20 FE, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20+, Galaxy S20, Galaxy Note 10+, Galaxy Note 10, Galaxy S10+, Galaxy S10, Galaxy S10e.

iPhone ile ödeme yapmak artık daha kolay