Apple Watch Series 8 şekilleniyor

Yayın tarihi: 4 Mayıs 2022 Çarşamba 7:00 am - Güncelleme: 3 Mayıs 2022 Salı 6:09 pm

Apple, vücut ısısı ölçüm özelliklerine sahip Apple Watch Series 7’yi göndermeyi düşünüyordu, ancak algoritmayı optimize edemedi. Şimdi, Apple Watch Series 8 ’in bu sensöre sahip olabileceği görülüyor.

Ünlü analist Ming-Chi Kuo’ya göre Apple, geçen yıl Apple Watch 7 için vücut ısısı ölçüm özelliğini düşürdü çünkü algoritma EVT aşamasına başlamadan önce kalifiye olmadı. Kuo, algoritmanın Apple’ın seri üretimden önceki katı gereksinimlerini karşılaması halinde Apple Watch Series 8’in 2H22’de vücut ısısını alabileceğine inanıyor.

 Apple Watch Series 8

 

Kuo’nun raporu bunu ilk ortaya çıkaran değil, hem Wall Street Journal hem de Bloomberg ayrıca Apple’ın yaklaşmakta olan saatinin bir vücut ısısı sensörü içerebileceğini bildirdi.

Kuo ayrıca, tam vücut ısısı ölçümünün benimsenmesiyle ilgili sorunun, cilt sıcaklığının dış uyaranlara bağlı olarak hızla değişmesi olduğunu açıkladı. Donanım açısından, bir kol saati çekirdek sıcaklık izlemeyi etkinleştiremiyor, bu nedenle kesin sıcaklık elde etmek için iyi bir algoritmaya güvenmesi gerekecek.

 

Samsung da Apple ile aynı ikilemle karşı karşıya . Önceki bazı raporlar , Galaxy watch 5’in bir termometre ile piyasaya sürülebileceğini iddia etti , ancak Kuo aksini düşünüyor. Güney Koreli teknoloji devinin algoritma konusunda hala çok geride olduğunu ve bu nedenle yılın ikinci yarısında piyasaya sürülmesi beklenen bir sonraki saatinin bu özelliği içermesinin pek olası olmadığını söylüyor.

Apple Watch Series 8, vücut ısısı ölçümünün yanı sıra yeni bir S8 SoC ve gelişmiş uyku düzenlerini ve uyku apnesini algılama yeteneği de dahil olmak üzere daha iyi uyku izleme özellikleriyle gelebilir. Yeni Apple Watch’un önceki modelle aynı ekran boyutuna sahip olması bekleniyor.

Redmi Note 12 serisinin lansmanı yakında düzenlenecek