Apple Watch 8’in bu özelliği çok konuşulacak

Yayın tarihi: 2 Nisan 2022 Cumartesi 9:00 am - Güncelleme: 1 Nisan 2022 Cuma 3:55 pm

Akıllı saat pazarının tartışmasız lideri konumunda yer alan Apple, bu yıl satışa sunacağı yeni Watch modelinde çok konuşulacak bir özelliğe yer verecek.

Apple bu yıl yeni Apple Watch modelini tanıtacak. Malum Cupertino merkezli şirket her yıl yeni bir Apple Watch modeli tanıtıyor. Fakat bu modeller arasında öyle çok keskin özellik farkları olduğunu söyleyemeyiz. Fakat bu yıl çıkacak olan yeni Apple Watch modelinde hayli önemli bir özelliğin ön plana çıkacağı iddia ediliyor.

Hali hazırda satışta olan güncel Apple Watch modellerinde kullanıcıların düştüklerini algılayan bir teknoloji mevcut. İşte Apple bu teknolojinin bir tık daha gelişmişini yeni Watch serisinde kullanacak.

 

Apple Watch 8

İddialara göre yeni Watch modelinde trafik kazalarını algılayan bir teknoloji kullanılacak. Bu teknoloji kullanıcının trafik kazası yaptığını tespit ederek sağlık merkezleri ile iletişime geçecek. Bahse konu bu özelliğin pek çok hayat kurtaracağını söyleyebiliriz.

Elbette bu şimdilik bir iddia. Fakat iddianın kaynağı The Wall Street Journal olduğu için doğruluk payının hayli yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Yeni nesil Apple Watch serisinin tanıtılmasına neredeyse 6 aylık bir süre var. Muhtemelen önümüzdeki süreçte bu saatle ilgili daha fazla detay ortaya çıkacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

Motorola 4 farklı modelle geliyor!