Apple Watch 7 beklentileri karşılayamadı

Yayın tarihi: 16 Eylül 2021 Perşembe 9:00 am - Güncelleme: 15 Eylül 2021 Çarşamba 6:40 pm

Yeni nesil Apple Watch modeli tanıtılmadan önce bazı sızıntılar gerçekleşmişti. Bu sızıntılarda saatin tansiyon ölçebileceği, vücut sıcaklığını tespit edebileceği gibi iddialar vardı. Fakat bu özelliklerin hiç biri yeni nesil Apple Watch modelinde bulunmuyor.

Peki Apple Watch 7‘yi selefinden ayıran özellik ne? Apple yeni nesil akıllı saatini tanıtırken sürekli olarak sağlamlık durumuna vurgu yaptı. Yani Apple’ın dile getirdiğine göre Apple Watch 7 şimdiye kadar ki en sağlam Apple Watch modeli.

Apple Watch 7

Sağlamlığı bir kenara bırakırsak ekran boyutunun bir tık daha büyüdüğünü söyleyebiliriz. Çerçeve boyutu Apple Watch 6 hatta Apple Watch 3 ile aynı. Fakat ekran köşelerden ve yanlardan kavisli bir şekle getirilerek şimdiye kadar ki en büyük boyuta ulaşılmış.

Tasarım tarafında da klasik Apple Watch çizgisi devam ediyor. Yani sızdırılan görsellerde olduğu gibi iPhone 13 tarzı keskin ve köşeli hatlara sahip bir tasarım dili söz konusu değil.

Teknik özellik tarafında da yeni nesil Apple Watch modelinin öyle çok büyük bir artısı bulunmuyor. Klasik özellikler devam ediyor diyebiliriz. Yani değişen pek birşey yok

Muhtemelen önümüzdeki yıl tanıtılacak olan Apple Watch modeli teknik özellikler açısından daha donanımlı bir şekilde karşımıza çıkacaktır.

Küresel ısınma sebebiyle gençler çocuk yapmaktan korkuyor