Apple ucuz iPhone üretme kararı aldı

Yayın tarihi: 16 Temmuz 2020 Perşembe 8:32 am - Güncelleme: 15 Temmuz 2020 Çarşamba 5:33 pm

Buna kısa bir süre önce dedikoduları ortaya çıkan Apple ucuz iPhone ile ilgili bazı konular netleşmeye başladı. Şirket tarafından uygun fiyatlı olarak tabir edilen bu modeller, firmanın eski cihazlarından olan iPhone SE ile karıştırılabiliyor.

Apple ucuz iPhone üretme kararı aldı. Ancak firmanın açıkladığına göre yeni tasarlanacak bu model, daha öncekilerden çok farklı olacak. Hadi gelin detaylara biraz daha ayrıntılı bakalım.

Uzun bir süredir yaptığı paylaşımlarla çok büyük tartışmalara konu olan MauriQHD isimli hesap, yine yaptı yapacağını. Apple şirketinin kısa bir süre içerisinde 200 dolar civarında bir akıllı telefon modeli üreteceğini ifade etti.

 ucuz iPhone

Kulağa son derece ilginç gelen ve neredeyse imkansız gibi görünen bu proje aslında gerçekleşebilir. Peki ortaya atılan dedikodu tam olarak nereden ve hangi kanıtlara dayanarak çıktı? Hesap; 2021 model iPhone SE ile ilgili bir paylaşım yapmış ve akıllı telefonda da A13 Bionic işlemcinin bu cihazlarla kullanılacağı söyleniyor. Fakat bilindiği kadarıyla bu işlemciler biraz eski.

Apple tarafından en büyük koz bu olarak görülüyor. Firma A13 Bionic işlemci tercih ederek fiyatları bir miktar daha düşürmek isteyecek. Bildiğiniz üzere bahsi geçen işletim sistemi eski olmasından dolayı fiyatların düşmesine neden olabilir. Sizce şirket tarafından sadece 300 dolar gibi bir fiyatla iPhone satılma ihtimali var mı? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere paylaşabilirsiniz.

Old Guard Netflix’i salladı! İşte beğenilen dizinin detayları!