Apple, sürpriz bir şekilde Apple Special Event haberi ile karşımıza çıktı

Yayın tarihi: 20 Kasım 2019 Çarşamba 8:53 am - Güncelleme: 20 Kasım 2019 Çarşamba 8:54 am

Apple, sürpriz bir şekilde yeni etkinlik haberi ile karşımıza çıktı. 2019 yılı bitmeden düzenlenecek olan Apple Special Event bakalım bizlere neler sunacak?

Cupertinolu teknoloji devinin klasikleşmiş Ekim ayı etkinliğini düzenlememesi, bunun yerine yeni ürünlerini sessiz sedasız satışa sunması, Apple’ın 2019’da etkinlik yapmayacağının sinyallerini vermişti. Ancak Apple bugün sürpriz bir şekilde karşımıza etkinlik duyurusu ile çıktı.

Apple Special Event olarak isimlendirilen bu etkinlik 2 Aralık 2019 tarihinde NYC’de düzenlenecek. Bu etkinlikte Apple, WWDC’de olduğu gibi uygulamalara ve oyunlara odaklanacak. Canlı olarak yayınlanacak olan bu etkinlikte Apple; geliştiricilere ödüller dağıtacak.

Apple Special Event

En iyi oyun ve uygulamaların seçileceği bu etkinlik, Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak. Apple’ın sitesi ve YouTube’dan canlı yayın yapacak olan Apple, bu etkinlik ile 2019’un defterini dürecek.

Apple Arcade ile oyun işine giren Apple, ayda 34,99 TL ücret ödeyenlere birbirinden güzel bağımsız yapımı hem iOS hem de macOS’te oynama imkanı sunmuştu. Dualshock 4 ve Xbox One kontrolcüsünü resmi olarak bağlana imkanı da sunan Apple, bu etkinlikte oyun konusuna ağırlık verecek gibi görünüyor.

iPad Pro için Xbox One S ile aynı güce sahip diye Apple, belki bu etkinlikte karşımıza gerçek anlamda AAA yapım bir oyun ile çıkabilir. Son olarak bu etkinlikte yeni ürünlerin tanıtılma ihtimalinin çok düşük olduğunu belirtelim. Kim bilir belki Cupertinolu firma karşımıza AR oyunlar için bir kask ile çıkabilir…

XPG SPECTRIX D60G DDR4 RGB ile yüksek performans ve görsellik