Apple önümüzdeki ay hangi ürünleri tanıtacak

Yayın tarihi: 17 Ağustos 2021 Salı 8:00 am - Güncelleme: 16 Ağustos 2021 Pazartesi 3:06 pm

Akıllı telefon pazarındaki hakim isimlerden biri olan Apple önümüzdeki Eylül ayında yeni bir etkinlik düzenleyecek. Kesin olmamakla birlikte bu etkinliğin Ekim ayına sarkma ihtimali de bulunuyor. Fakat bu ihtimalin hayli düşük olduğunu sizlere hatırlatalım.

Peki Apple Eylül’de hangi ürünlerle karşımıza çıkacak.

Öncelikli olarak bu bir Apple etkinliği. Dolayısıyla bu etkinlikte yeni nesil iPhone modellerinin tanıtılması zaten garanti. Yani bu etkinlikte iPhone 13 serisini göreceğiz.

Şimdiye kadar sızdırılan bilgilere göre Apple yine 4 farklı iPhone modeli ile karşımıza çıkacak. iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max ve 13 Mini.

Apple

Yeni iPhone modellerinin yanı sıra bu etkinlikte yeni Apple Watch’ın tanıtılmasına da kesin gözüyle bakılıyor. İddialara göre Apple Watch 7’de deriden ateş ölçme özelliği de yer alacak. Bu özelliğin özellikle pandemi koşullarında kullanışlı olabileceği düşünülüyor.

Apple’ın etkinlikte tanıtması beklenen son ürünü ise AirPods. Yeni AirPods’un hangi isimle geleceği şimdilik çok belli değil. AirPods 3 ya da AirPods Pro 2 olabilir. Bunu etkinlikte öğreneceğiz.

Belki Apple küçük sürprizler yaparak farklı modellerle de karşımıza çıkabilir. Bunu bekleyip göreceğiz.

Realme X serisi yolun sonuna geldi