Apple Music telefonlarının pillerini sömürüyor

Yayın tarihi: 17 Temmuz 2020 Cuma 8:30 am - Güncelleme: 16 Temmuz 2020 Perşembe 8:25 pm

Apple Music pil tüketimi için hiç de yararlı bir uygulama olmayabilir. Tüm uygulamalar, telefonun enerjisini bir miktar tüketir ancak Apple’ın müzik uygulaması için bu miktar çok fazla gibi görünüyor.

Apple Music telefonlarının pillerini sömürüyor. Kullanıcı şikayetlerine göre müzik uygulaması kapalı olsa bile telefonun şarjını hızla yemeğe devam ediyor. Ve daha da kötüsü, telefonu “düşük enerji tüketimi” moduna alan kullanıcılar bile müzik uygulamasının devasa enerji ihtiyacını durduramıyor.

Apple Music telefonlarının pillerini sömürüyor

Şikayetlere göre, en son iOS versiyonuna güncelleme yapılsa bile sorun çözülmüyor.

Peki bunun bir çözümü yok mu?

Bazı kullanıcıların rapor ettiğine göre, iWatch kullanan kullanıcılar iWatch’ın iPhone ile bağlantısı kesildiğinde müzik uygulamasının pil tüketimi duruyor.

Bazı kullanıcılara göreyse Arkaplan Tazelem özelliği kapatıldığında müzik uygulaması pil tüketimini durduruyor. Ancak bu iki tavsiyeyi de deneyen pek çok kişi işe yaramadığını dile getiriyor.

Apple’ın şu ana kadar konu hakkında bir açıklaması da bulunmuyor. Bakalım iPhone kullanıcıları telefonlarını kaç ay daha prize takılı olarak kullanmaya mecbur kalacak.

Peki siz de benzer pil/şarj problemleri yaşıyor musunuz? Cihazınızda Apple Music uygulamasını kullandığınız için pilinizin bittiğini gözlemlediniz mi? Konu hakkında deneyimleriniz varsa bunu yazar mısınız?

PES 2022 için ilginç karar! Unreal Engine PES’e hayat verecek!