Apple, katlanabilir iPhone konusunda tam olarak kararını vermiş değil

Yayın tarihi: 15 Nisan 2022 Cuma 1:00 pm - Güncelleme: 14 Nisan 2022 Perşembe 1:29 pm

Teknoloji sektöründe artık yeni bir yarış var. Katlanabilir ekranlı telefonlar yarışı. Peki katlanabilir ekranlı modeller reel anlamda beklentileri karşılayabilecek mi? Bunu şimdilik bilmiyoruz fakat 2023 yılında bu tarz modellerin sayısının hızla artacağını şimdiden kestirebiliyoruz.

 

Pek çok akıllı telefon üreticisi açılan bu yeni pazarda boy göstermek için çeşitli çalışmalar yürütüyor. Fakat Apple katlanabilir ekranlı modeller konusunda rakipleri kadar hevesli değil.

katlanabilir iPhone

Apple’a yakın bazı isimler Cupertino merkezli şirketin katlanabilir ekranlı telefonların geleceğine inanmadığını söylüyorlar. Bu ifadeyi kullanmalarının temel nedeni ise Apple’ın tablet pazarına olan inancı.

 

Apple katlanabilir ekranlı telefonların yaygınlaşması ile birlikte tabletlere olan ilginin azalacağına inanıyor. Açıkçası bu çok da mantıksız bir öngörü değil. Muhtemelen katlanabilir ekranlı modellerin artmasıyla birlikte gerçekten de tabletlere olan ilgi de azalacaktır.

Dolayısıyla Apple’ın katlanabilir ekranlı bir iPhone yapması iPad’in topuğuna sıkmak gibi bir eylem olacaktır.

 

Tabi ki eğer katlanabilir ekranlı modeller yaygınlaşırsa Apple ister istemez bu pazara girmek zorunda kalacaktır. Elbette bunları zamanla göreceğiz. Şimdilik bu konu hakkında yorum yapmak için biraz erken denilebilir. Sonuç olarak bekleyip bakmak gerekiyor.

Bill Gates’in iş tarzı büyük tepki topladı: İlginç iddialar var