Apple karşıtı Fortnite turnuvası başlatacak

Yayın tarihi: 22 Ağustos 2020 Cumartesi 7:00 am - Güncelleme: 21 Ağustos 2020 Cuma 7:37 pm

Epic ile Apple’ın gerginliği uzun süre daha devam edecek gibi görünüyor. Apple karşıtı Fortnite turnuvası için düğmeye basıldı.

Epic, uygulama içi satın alımlarda kendi sistemini devreye sokarak hem App Store hem de Play Store kurallarını resmen çiğnemişti. Apple ve Google da bu olaydan sonra Fortnite’ı mağazalarından atmıştı. Kendini sürekli bir mağdur gösterme çabasında olan Epic, bugün büyük bir turnuvaya imza atacağını açıkladı. Apple karşıtı Fortnite turnuvası çok yakında başlayacak. Peki, bu etkinliğin detayları ne?

Epic tarafından yapılan açıklamada direkt olarak Apple hedef gösteriliyor. Bu turnuvaya iOS kullanıcılarının katılamayacağını belirten Epic; “#FreeFortnite etiketi ile sosyal medyada @AppStore‘a karşı mücadeleye katıl.” ifadesini kullanmaktan da geri kalmıyor.

Fortnite turnuvası

Epic tarafından yapılan resmi açıklamaya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

“Bu birkaç gün, Fortnite topluluğunun beraber oynayabileceği son günler. Apple, Fortnite’ı App Store’dan engelleyerek oyuncuların iOS cihazlarda oyunu yeni sürümlere güncellemesinin önüne geçti. Herkes 27 Ağustos’ta çıkacak olan 2. Bölüm: 4. Sezon’a dalarken, oyunu iOS cihazlardan oynayan oyuncular 2. Bölüm: 3. Sezon’da arkada kalacak.

Tüm platformlardaki arkadaşlarınızla 23 Ağustos Cuma günü yapılacak olan #FreeFortnite Kupası’nda bir Azmin Zaferi daha kazanarak görevi kutlayın. Yeni Sert Kodaman kıyafeti, oyuncu ekipmanları ve eşsiz giysilerin de dahil olduğu, daha önce hiç olmadığı kadar fazla ödül kazanma şansı yakalamak için oyuna dalın.

Eğer 2. Bölüm: 4. Sezon’un çıkmasıyla birlikte arkada kalan iOS oyuncularındansanız, parti PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, Mac, GeForce Now ve hem Epic Games uygulaması epicgames.com hem de Samsung Galaxy Store üzerinden devam ediyor. #FreeFortnite etiketi ile sosyal medyada @AppStore‘a karşı mücadeleye katıl.

Tüm dostların. Şahane ödüller. Ve bir çürük elma. #FreeFortnite Kupası geliyor.”

Facebook eski arayüzü bu tarihte kullanım dışı kalacak!